Ténai Ottó

Ténai Ottó vagyok,
az élhető környezet specialistája!

Küldetésem az emberek életének meghosszabbítása, melyet az életüket megbetegítő környezet sterillé tételével, majd az életet adó levegő pótlásával érek el.

Rengeteg figyelmet tettem gyermekkorom óta arra, hogy az embereknek mitől lehetne jobb az életük. Sok fajta területen tettem próbára magam, és ez az az út, amin megtaláltam Önmagamat.

Imádom látni az emberek szemén a hálát és a reménysugarat, amit én adok nekik azáltal, hogy élhető környezetet biztosítok a számukra. Ez a legüdítőbb a számomra.

Sajnos, sok olyan helyen jártam, ahol a kórokozók, vírusok, baktériumok, és a feketepenész veszélyeztette az emberek egészségét, és azt is láttam, ahogy a beteg levegő károkat okoz az emberek életében.

Amikor belefogtam ebbe, amit most csinálok, tudatosan tettem, hiszen megláttam azt, hogy ettől bizony jobb lehet az ember élete, élhetőbb lehet az otthona, és a munkahelye egyaránt. Tudom, hogy milyen életminőség javulást tudok elérni, és azon vagyok, hogy ezt minél több személynek biztosítani tudjam.

Nálam a 99% nem létezik, mint opció, ha neki kezdek valaminek, akkor annak tökéletesnek kell lennie.

Fontos számomra a személyes kapcsolat az ügyfeleimmel. Nagy részével – ebből kifolyólag -, szoros viszonyt ápolunk, hogy elérjük azt a tökéletességet, amiről mindig is álmodtunk.