Referenciák

Előtte / Utána képek:​

Előtte
Utána
Előtte
Utána
Előtte
Utána

Ügyfeleink véleménye:​

Kedves Ottó!
Csodálatra méltó a maximalizmusa és fáradhatatlansága az irányban, hogy az ember életminőségén változtasson, segítsen.
Boldog vagyok, hogy rábukkantam Önre.
Ez a nagyszerű találmány az Ön precíz profizmusával párosulva remélem, tényleg meghozza a változást a házunk állapotában és így a mi életünkben is. Nem akarom elkiabálni, de már most érezni három hét után a hatalmas különbséget minden helységben, lányom még jobb közérzetről is beszámolt.
Hálásan köszönöm szigorú, de kedves útmutatásait, ami a megtisztulás útján segít minden “síkon”.
Várom a negyedik találkozást, hideggőzös kezelést!
Szép napot!

Görgei Anna

Amikor az otthonodban például megjelenik a penész, és nem vagy tisztàban azzal, milyen komoly veszélyt jelent ez a te és a családod egészségére, akkor képes vagy elbagatizàlni a kezelést. Én, amikor megláttam, hogy a lakásban a sok pàra miatt több helyen is virul a penész, a legütősebb megoldást akartam.
A szobákban a fa ablakkereten és a falon nagy foltokban és apró pöttyökben sötétzöld penészfoltok voltak, amik rengeteg betegség előidézői.
Felkerestem Ottót és megosztotta velem szakszerű mikrobiológiai ismereteit a témáròl, illetve a technológiáról, amivel ő maga végzi a penész eltávolítò, és a teljes fertőtlenítő eljárást.
Megbeszéltünk egy időpontot.
Ottó mindent még egyszer elmondott, mi fog történni és pár óra alatt kész lett az egész lakás. 
A penész eltűnt, nyoma sincs, minden tiszta, az anyagok vissza kapták eredeti színüket.
Elégedett vagyok, köszönöm. Az egészség nem éri meg az elbagatelizálást.

Molnár Írisz

Kedves Ottó!
Ezúton is szeretném megköszönni a nálam végzett penészmentesítési munkáját.
Örülök neki, hogy Nacsa Mihály vízkutató Önt ajánlotta ennek a munkának az elvégzésére. Megmondom őszintén nem sok bizodalmam volt beengedni a lakásomba bárkit is, a mai világban ez sajnos nagyon kockázatos. Bízva az ajánlójában nem csalódtam.
Bárkinek merem ajánlani, Önt precíz, lelkiismeretes munkát végzett, a megbeszélt időre mindig pontosan jött. Örülök az anyagnak is, amivel dolgozott, mert nem egészségre ártalmas erős vegyszert használt, most sokkal jobb a levegő a lakásban.
Még egyszer köszönöm:

Oláh Károlyné

Úgy döntöttünk a párommal, hogy többet szeretnénk tenni az egészségünk érdekében.
Mindenféleképpen alternatív megoldásban gondolkodtunk. Így hát elmentünk egy specialistához, akinél kiderült , hogy a szervezetünkben elég sok káros gomba és méreg anyag található. Felvetődött, hogy ennek oka, otthonunk fertőzöttségében keresendő.

Olvastunk Ottóról, aki – az élhető környezet specialistája – kiváló szakértelmével, mindent elmondott a témával kapcsolatban és javasolta, hogy az otthonunk regenerációjával kellene kezdeni.
Mint kiderült, amit nem látunk, attól még ott van. Úgy döntöttünk belevágunk. A kezelések után, egy “új” életteret kaptunk. A helyiségek levegője tisztább, közérzetünk jobb lett.

Hálás köszönet a profi, odaadó munkájáért.

További sok sikert kívánunk!

Molnár Miklós, Molnárné Szabó Andrea

Végig gondoltam a felvázolt lehetőséget és többször „zaklattam” kérdéseimmel, amik folyamatosan a felmerültek bennem! Szerencsére jó természete van Ottónak és nem vette zaklatásnak, mindig készségesen elmagyarázta a dolgokat!

Ezután döntöttem: szükségem van a szolgáltatására, majd pár nap múlva megjelent és szinte csodát tett a házban!

Fertőtlenítés után élőflórás megoldást alkalmazott, aminek hatására előjöttek a színek! A függöny mintha új lett volna, a szekrények, a tárgyak kontrasztosan mutatták színüket! A levegő pedig teljesen megújult, most már tudom mi az a tiszta levegő!

Nagyon kommunikatív! Miden apró kérésem figyelembe vette, sőt ha elfelejtettem valamit kipakolni, szó nélkül megtette!

Mindenkinek ilyen szakembereket kívánok a jövőben!

Bálint Jenő

Ezúton szeretném megköszönni TÉNAI OTTÓnak a házunkban végzett penészölő tevékenységét .

Az egész házat végig kezelte: a padlást, a vizesblokkot, a konyhát, és a szobákat.

Azóta eltűnt minden penész.

Ezért tudnám ŐT ajánlani mindenkinek aki szeretne megszabadulni a penészfoltoktól és nem szeretne a penész okozta tüdőbetegségben szenvedni.

Bunyiné Csikós Julianna